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1. With the exception of authorized visitors, persons other than registered students are not permitted to 

be present in scheduled classes or class-related activities (e.g. labs) without the explicit permission of 
the faculty member for a limited number of class sessions. 
 

2. Children under the age of 13 may not be left unattended in District facilities or on District grounds. 
 
3. If the presence of a non-student in District facilities or on District grounds disrupts District operations 

in any way, that person will be asked to leave.                          
 

                                        
Penal Code Section 626.7  
(a) If a person who is not a student, officer, or employee of a public school, and who is not required by his 
or her employment to be on the campus or any other facility owned, operated, or controlled by the 
governing board of that school, enters a campus or facility outside of the common areas where public 
business is conducted, and it reasonably appears to the chief administrative officer of the campus or 
facility, or to an officer or employee designated by the chief administrative officer to maintain order on 
the campus or facility, that the person is committing any act likely to interfere with the peaceful conduct 
of the activities of the campus or facility, or has entered the campus or facility for the purpose of 
committing any such act, the chief administrative officer or his or her designee may direct the person to 
leave the campus or facility. 


